Android

Aplicații de descărcat muzică gratis direct pe telefon sau tabletă Android

Dacă doriți să ascultați muzică pe telefon dar nu aveți nici o melodie salvată, atunci foarte probabil vă întrebați cum se descarcă muzică gratis și repede direct pe telefon sau tabletă Android. Ca să faceți acest lucru aveți nevoie să instalați pe dispozitivul Android o aplicație de descărcat muzică gratis, care permite download-ul melodiilor MP3 rapid.

Care sunt cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis? În acest articol găsiți câteva soluții care vă permit să descărcați repede de pe internet melodii în format MP3.

Frostwire

Una dintre cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis este Frostwire, un client torrent care permite să căutați melodiile direct din interfața aplicației.

Aplicația Frostwire nu este prezentă pe Google Play, deci ca să instalați Frostwire pe telefon trebuie să descărcați mai întâi aplicația în format APK de pe site-ul oficial și, apoi, să o instalați manual. Ca să puteți instala aplicația Frostwire trebuie să aveți opțiunea de instalare aplicații din surse necunoscute activă.

Utilizarea aplicație pentru a descărca muzică este foarte simplă: în spațiul de căutare tastați titlul melodiei sau numele autorului, apăsați pe pictograma de căutare și în câteva secunde aplicația va crea o listă cu melodiile găsite. Ca să descărcați melodia dorită trebuie doar să apăsați pe Download (butonul cu o săgeată orientată spre jos).

După cum am spus deja, Frostwire este un client torrent, deci dacă doriți, puteți să descărcați direct pe telefon orice fișier torrent, de exemplu cele care se găsesc pe site-uri precum Filelist sau The Pirate Bay.

Ca să descărcați aplicația Frostwire apăsați aici și alegeți versiunea pentru Android.

TorrDroid

TorrDroid este un alt client torrent care permite să descărcați melodii gratis direct pe telefonul Android.

Folosirea este foarte simplă: instalați aplicația de pe Google Play și pentru a căuta muzică folosiți motorul de căutare integrat în aplicație (Search). Scrieți titlul melodiei, apăsați pe pictograma cu lupă și în câteva momente TorrDroid vă arată lista cu tot ce a găsit. Pentru descărcare apăsați pe pictograma cu săgeata orientată spre jos (se găsește lângă fiecare rezultat).

Ca să instalați TorrDroid apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button